Młyny walcowe Toper z serii IBO spełniają specyficzne wymagania producentów kapsułek i ultradrobnych kaw dzięki innowacyjnym cechom, takim jak:
– Konsekwentna dokładność i jednorodność wielkości cząstek
– 24 godziny nieprzerwanej pracy
– Proces mielenia w temperaturze poniżej 40 ° C dzięki specjalnemu systemowi chłodzenia
– Dostępna najnowocześniejsza technologia konserwacji aromatów i lotnych olejów
– Jedyny młyn walcowy z łyżeczką do próbek na świecie
– Najtrudniejsze rozdrobnienie 50 – 125 um kawy po turecku
– Zaawansowane technologicznie, napędzane niezależnie walce
– Miękkie krawędzie cząstek zapewniają lepsze i płynniejsze doznania podczas picia kawy
Wydajności:
kawa (kg/h) | |
Ultrafine (50 – 125 um) | 240 – 470 |
Superfine (125 – 175 um) | 470 – 700 |
Espresso (175 – 350 um) | 700 – 1,400 |
Filter (350 – 500 um) | 1,400 – 2,800 |